Healing Dieren

dieren healing

Net als bij mensen stroomt er om dieren energie.

Als de energie niet vrij kan stromen, zitten ze niet lekker in hun vel en kunnen ze zelfs ziek worden. Elke energieverstoring heeft zo zijn eigen verhaal. Blokkades kunnen zich uiten in fysieke klachten en ziektes.

Een healing kan helpen om blokkades bij dieren op te heffen waardoor veranderingen op zowel fysiek als geestelijk niveau kunnen plaatsvinden. Onze mediums kunnen bij de dieren angsten en trauma’s in kaart brengen. Voor elk dier met een fysieke klacht of met gedragsproblematiek kan een healing helend werken.

Het is van belang dat je jezelf als eigenaar van het dier bewust bent dat jullie met elkaar verbonden zijn en dat veel klachten van een dier (mede) te maken kunnen hebben met de eigenaar. Deze spiegel kan voor de eigenaar ook een bewustwordingsproces bewerkstelligen.

Bij welke “problemen” kun je voor een healing kiezen?

  • pijnverlichting (bijvoorbeeld na een operatie)
  • trauma, angsten, verdriet etc.
  • immuunsysteem versterken (zelfhelend)
  • gedragsproblemen
  • preventief

Een dier wat lekker in zijn vel zit, is minder vatbaar voor ziektes, kan mentaal meer aan en is vrolijker.

De healers en de mediums die bij ons werkzaam zijn kijken naar het hele dier, inclusief de omgeving waarin het leeft en de relatie met de eigenaar. Wij vinden het belangrijk dat de ware essentie van het dier en zijn rol weer duidelijk worden. Op deze manier nemen veel lichamelijke, geestelijke en emotionele problemen een positieve wending.

Een afspraak kunt u maken via de mail of telefonisch.