Kristal Bed

Nieuw in Nederland!!
Het enige spirituele centrum met een Kristal Bed.


Het concept van het kristalbed werd doorgegeven aan John of God, die dit verder ontwikkelde en toepaste als belangrijke methode voor healing in de Casa de Dom Inacio in Brazilië (op johnofgod.com vindt u meer informatie over John of God).

Het originele Kristal Bed met de specifieke connectie met de entiteiten van de Casa, brengt de helende vibraties van deze bijzondere plek naar u toe. John of God garandeert persoonlijk de energie van de kristal bedden en beschouwt deze als zijn kinderen.

Wij van het Baltu Instituut zijn bijzonder bevoorrecht om u op deze unieke wijze van dienst te kunnen zijn zodat u de helende energie middels het kristalbed kunt ontvangen zonder dat u hiervoor naar Brazilië hoeft te reizen.

Hoe werkt het Kristal Bed?

DSC_0026

Een Kristalbed heeft 7 zeer heldere en gepolijste gesneden kwartskristallen die ongeveer 30 centimeter boven de cliënt hangen die op een (massage) tafel ligt. Elk van de kwartskristallen is geslepen naar een bepaalde frequentie. Elke kristal wordt precies boven een van de zeven energiecentra (de chakra’s) van het menselijk lichaam geplaatst. Gekleurde lichten, gekozen om de frequentie van de chakra kleuren te complementeren, stralen licht en energie door het kristal naar het betreffende chakra, en gaan op een bepaald ritme aan en uit om zo de energiecentra schoon te maken en in balans te brengen.

Het Kristal Bed combineert kleurentherapie met de helende werking van kristallen. Het proces wordt bovendien versterkt door de entiteiten van de Casa de Dom Inacio. Deze entiteiten zijn spirituele wezens die in en om de Casa werken en met hen die sterk met de Casa zijn verbonden. Het Kristal Bed is een instrument dat als kanaal voor helende energieën wordt gebruikt. De kleuren die door de kristallen schijnen, reinigen de chakra’s en brengen deze in balans. Hierdoor wordt het zelfhelende vermogen van het lichaam geactiveerd. Kristal Bed therapie balanceert het energiesysteem van het lichaam en geeft nieuwe energie en diepe ontspanning.

KristalbedKristal Bed sessie
De persoon die de sessie ondergaat ligt op zijn rug, de ogen gesloten, in het wit gekleed.

Mensen kunnen allerlei verschillende sensaties waarnemen gedurende of na een Kristal Bed sessie: druk, gewicht, lichtheid, zwaarte, warmte, kou, wind, lichamelijke sensaties zoals kietelen of tintelingen. De kristallen kunnen een gevoel van vrede en sereniteit bevorderen, alsook een diepe ontspannenheid. U kunt simpelweg in slaap vallen en verfrist weer wakker worden. U kunt inzicht in of het loslaten van persoonlijke kwesties of herinneringen ervaren. Ook is het mogelijk gevoelens van warmte, beweging, expansie, verjonging, of een gevoel te worden aangeraakt ervaren.

Het aantal sessies hangt af van de individuele gezondheid en van de motivatie om Kristal Bed therapie te ondergaan. Bij ernstige ziekte is twee á drie maal per week aan te raden, tot de gezondheid verbetert, waarna een wekelijkse of maandelijkse sessie voldoende zal zijn. Wanneer iemand met de therapie begint vanuit spirituele overweging, dan zijn een á twee sessies per week voldoende. Er zijn ook mensen die er de voorkeur aan geven om te komen wanneer zij zelf de behoefte voelen en weer anderen komen ter preventie eenmaal per maand.

Een sessie duurt 20 minuten en kan dagelijks worden ondergaan.

Prijzen:

  • 20 minuten: € 40,-
  • 5 rittenkaart: € 175,- (€ 35,- per keer)

Een afspraak kunt u maken via de mail of telefonisch.