Reinigingspakketten


Wij hebben reinigingspakkettReinigingspakketen samengesteld zodat je zelf je huis kan reinigen van negatieve energieën en entiteiten.
Ook kan je een reinigingspakket bij ons bestellen om je lichaam en aura energetisch schoon te maken na een hectische of vermoeide tijd.

Het huis reinigingspakket: samengesteld uit 60% wijwater, zakje salie en diverse magische benodigdheden. De 7 kaarsen zijn allemaal ingewijd met 7 verschillende etherische oliën. De wierook heeft een samenstelling die geheim is, wij gebruiken dit al jaren om huizen te reinigen met verbluffende goede resultaten. Een uitgebreide beschrijving stap voor stap, met een meditatie oefening en gebeden die nodig zijn om je huis weer te neutraliseren. Zodat de harmonie en positiviteit weer wederkeert.

Het lichaams- aura reinigingspakket: samengesteld uit 35% wijwater, witte bloemen, diverse magische extracten, salie en 3 ingewijde kaarsen. Ook hier krijg je een stap voor stap beschrijving bij.

Wil je toch een medium erbij inhuren dan zijn er extra kosten aan verbonden.

Prijzen:

  • Huis reinigingspakket € 150,-
  • Lichaams-aura pakket € 75,-
  • Medium erbij € 250,-


Door drukte zijn hebben wij niet altijd de tijd om een huis of een persoon te reinigen, vandaar dat deze reinigingspakketten zo zijn samengesteld dat iedereen het zelf kan doen.
reiniging- lichaam of huis

Bestel pakket van je keuze via de contact pagina.

Download, bekijk hier de folder folder reiniging- lichaam of huis