Kaarsenmagie

kaarsenmagie

  • Start: binnenkort bekend
  • 4 lessen van 3 uur
  • Tijd: 19.30 uur – 22.30 uur

De meesten van ons hebben al eens kaarsenmagie bedreven toen we klein waren. De kaarsjes op de taart uitblazen en daarbij een wens doen. Dit jeugd gebruik is gebaseerd op twee belangrijke magische principes: concentratie en het gebruik van een inductor.

In tegenstelling tot vele vormen van hogere magie, behoeft men geen bepaald godsdienstig geloof te belijden
om het kaarsbranden te kunnen beoefenen. Bij het kaarsbranden wordt de eigen wilskracht, het verlangen en de geestkracht gebruikt om tot resultaten te komen.

Het geloof aan een Allerhoogste Schepper betekent voor ons “de Bron van alles wat leeft”. Een hoge intelligentie, een energie wat leven voortbrengt. Wat constant in beweging is, elk mens, dier, plant, het universum. Dus elk geloof is welkom want wij zijn een en hetzelfde. Waar alle geloven het “wel” over eens zijn is het bestaan van de Engelen en dat is waar wij ons op richten bij een magisch ritueel.

Met inbegrip van kaarsenbranding rituelen tot het doen ontluiken der paranormale waarneming. Symbolisch gezien vertegenwoordigde de kaars altijd de kracht van het goede voor de mens. In de mysteriën van de oudheid symboliseerde zij wijsheid, verlichting, kennis en spirituele vermogens. Al jouw gedachtenkrachten ga je leren richten op een specifiek doel om een positieve verandering teweeg te brengen in jouw situatie. Je leert diverse technieken, het reinigen van ongewenste energieën in je aura. Het aarden en in het licht te staan in samenhang met meditatie. Leren met bepaalde symbolen om te gaan en de betekenis ervan. Hoe trek je de kring en hoe ga je ermee om. Het leren omgaan met bepaalde kruiden en magische voorwerpen. Dit heeft totaal niets met Wicca te maken, maar puurheid in de hoogste vorm om met magie om te gaan. Positiviteit en een groots hartsgevoel is zeer wenselijk en voor ons erg belangrijk.

Prijzen:

  • Per 4 lessen van 3 uur € 190,-
  • Inschrijfgeld € 20,-
  • Voor gasten vragen wij een vergoeding van € 5,-

(Schoolvakanties en feestdagen geen les)

Koffie, thee en limonade zijn bij de prijs inbegrepen.

Inschrijven of wil je meer info, klik hier.