Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden die gelden als u bij het Baltu Instituut van onze diensten gebruikt maakt.

 1. Als u zich opgeeft via de mail of contact formulier is dat meteen een bevestiging en overeenkomst tussen jouw en het Baltu instituut.Voor een healing, medium consult of voor een van onze cursussen bent u verplicht om de gehele cursus af te maken of de gehele cursus of consult te voldoen. Dit is geldig zonder handtekening! de mail en het contactformulier is het bewijs dat je jezelf hebt opgegeven. Waarbij deze Algemene voorwaarden van toepassing zijn…
 2. De cursus moet binnen 30 dagen zijn voldaan. 
 3. Het lesmateriaal blijft ten alle tijden eigendom van het Baltu instituut.
 4. Na vroegtijdig stoppen van de cursus moet het lesmateriaal binnen een week aangetekend geretourneerd worden naar het Baltu instituut, ook het les geld moet volledig betaald zijn.
 5. Het lesmateriaal mag nooit aan derden doorgespeeld worden de rechten behoren ten alle tijden aan het Baltu instituut.
 6. Wij zijn niet aansprakelijk te stellen voor fysieke ongemakken die zich voor kunnen doen bij het verhogen van de trillingen die gepaard gaan bij de verhoging van het bewustzijn.
 7. Films en foto’s van de cursisten mogen wij ten alle tijden gebruiken mits anders is overeengekomen.
 8. Het Baltu instituut is vrij om mensen van het instituut te verwijderen die onder invloed zijn van drugs of alcohol.
 9. Lessen die ingehaald moeten worden zijn voor rekening van de cursist.
 10. Voor gasten vragen wij een vergoeding van 5 euro.
 11. Voor elke opleiding of cursus vragen wij 20,- inschrijfgeld.
 12. Een ingeplande medium of healing consult dient 24 uur van tevoren afgemeld te worden via de mail. Anders wordt het gehele bedrag in rekening gebracht.
 13. Bij de 1-jarige opleiding krijg je een certificaat, nadat je de 30 uur stage hebt volbracht.
 14. De maandelijkse contributie prijs van de 1-jarige opleiding zal tijdens de zes weken zomersluiting (zie data: zomervakantie 2016 Noord-Holland) en de twee weken kerstsluiting worden gereduceerd. De resterende betaling zal worden bepaald aan de hand van de resterende lesdagen in desbetreffende maand. Juli 50 euro, augustus 100 euro en december 150 euro.