Spirituele kinderen

Spirituele kinderen (Nieuwetijdskinderen of kinderen met een gave)

Kinderen met een gave, spirituele kinderen, worden ook wel Nieuwetijdskinderen genoemd. Dit zijn de kinderen die hoog sensitief zijn en daar hinder van kunnen ondervinden.

Het kan zijn dat ze entiteiten kunnen waarnemen of gevoelig zijn voor emoties van andere mensen. De kinderen kunnen heftige dromen hebben of lastig worden gevallen door negatieve stromingen op astraal gebied.

Dit kan zich uiten door angsten, agressie, verdriet, geen energie hebben en bang zijn om in hun eigen kamer te slapen. Ook het onbegrip van zijn of haar omgeving kan dit soort gevolgen hebben.

Wij bieden ondersteuning met een leerproces van spirituele aard. Het het leren afsluiten van negatieve emoties van anderen en het leren gronden, zodat ze geaard zijn. Wij nemen de angsten onder de loep en leren ze de begrippen van angst. Wat het met je doet en hoe dat astraal kan uitwerken tegenover entiteiten en het aardse leven. Daarnaast leren ze hun kamer vrij te maken van entiteiten om hun kamer weer op te eisen.

Dit gebeurt op een kinderlijke manier, omdat wij alles gaan uitdragen wat hun bewustzijn kan bevatten, elke ziel is uniek.

Prijzen:

  • Intake gesprek € 15,-
  • Individuele Sessie € 25,- per uur
  • Groepssessie € 10,- per persoon

Een afspraak kunt u maken via de mail of telefonisch.